ناشر منبع

null برپایی پاویون شرکت‌های دانش بنیان در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی(تلکام 1400)
14:30
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گرفت؛

برپایی پاویون شرکت‌های دانش بنیان در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی(تلکام 1400)

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی(تلکام 1400) از پنجشنبه دوم دی ‌ماه جاری با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در محل دائمی ‌نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ‌‌صندوق نوآوری و شکوفایی، در این نمایشگاه که از دوم دی‌ ماه سال جاری آغاز می‌شود و تا روز پنجم دی ماه ادامه دارد، 20 شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری به نمایش محصولات و عرضه توانمندی‌های خود می‌پردازند.
اسامی ‌شرکت‌های دانش بنیان حاضر در پاویون بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی(تلکام 1400) به این ترتیب است:


شرکت دانش بنیان شهر هوشمند گیلسا
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون شامل «گیت وی با متعلقات (کلیدهای لمسی، ترموستات، کنترلر IR، کلید کولر آبی)‌» است. این محصول از چندین پروتکل رایج در زمینه IOT مغز متفکر و کنترلر اصلی تمام تجهیزات برخوردار است و وظیفه ارتباط بیسیم و هماهنگی بین تمام المان‌های هوشمندسازی را برعهده دارد و با توجه به پشتیبانی از بسترهاي مختلف، امکان کنترل از راه دور تجهیزات را فراهم می‌سازد.


شرکت دانش بنیان نوآوران ارتباطات سیمای امید
این شرکت نیز با محصول «انکودر و استریمر (فرستنده) و میکسر» در نمایشگاه تلکام 1400 حضور دارد. این محصول از قابلیت‌های حمل صدا و ورودی، IP، HDMI و SDI جهت دریافت تصویر از تجهیزات حرفه‌ای آماتوری Broadcast  ، ورودی صدای میکروفون و خروجی صدا برای هدست، نصب سه سیم کارت موبایل (از اپراتورهای متفاوت)، Wifi ، Mixing برای چهار کانال تصویر ورودی و ارسال تصویر میکس شده و استاندارد فشرده‌سازی تصویر برخوردار است.


شرکت دانش بنیان مهندسین نیکا رایان پویا
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون تلکام 1400 «سامانه یکپارچه اطلاعات مکانی نارپی (سینارپیم)» است که نرم‌افزاری تحت وب است که به منظور یکپارچه‌سازی اطلاعات مکانی تهیه شده، خدمات متفاوتی را به کاربران ارائه می‌دهد. گزارش‌ساز با ورودی نقشه، آرشیو اسناد الکترونیکی مکان‌دار، مدیریت ناوگان حمل و نقل (AVL)، ایجاد نقشه‌های دیواری(WallMap) و امکان ایجاد فرم توصیفی – دوره‌ای، بستری برای مکان‌مند کردن سایر سیستم‌ها فراهم می‌کند و قابلیت اتصال بانک داده به بانک سایر سیستم‌های سینارپیم سامانه‌ای انعطاف‌پذیر برای یكپارچه‌سازی طیف وسیعی از اطلاعات مكانی را به دنبال دارد و در عین حال محدودیت وابستگی به ساختار داده‌های خاص و معین را ندارد.


شرکت دانش بنیان واف
«سابرک‌های(PCM, PDH, SDH, Ethernet)» محصول ارائه شده این شرکت در پاویون نمایشگاه تلکام 1400 است که در پشتیبانی همزمان از تمامی ‌سطوح داده‌های مخابراتی FON100قابلیت‌های فراوانی دارد. نکته قابل توجه این است که در سابرک U پر قدرت‌ترین نمونه از سابرک‌های انتقال نوری شرکت واف است. 
شرکت دانش بنیان فناوری ارتباطات اشتاد پارس I4A5:A5:M5+
این شرکت نیز با محصول «آنتن ماهواره‌ای سیار کم‌ارتفاع در باند فرکانسی KU» در پاویون نمایشگاه تلکام حضور دارد. این آنتن در باند فرکانسی KU طراحی و تولید شده و قابلیت استفاده به صورت دریافت‌کننده در باند فرکانسی را دارد و در نهایت امکان برقراری ارتباط پرظرفیت صوت-داده و تصویر در خودرو یا قطار را در حال حرکت امکان‌پذیر می‌کند.


شرکت دانش بنیان ایده ورزان سیستم
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون شامل «نرم‌افزار مدیریت پروژه سازمانی (IPMP)» است که شامل سامانه جامع مدیریت پروژه برای مدیریت ابعاد مختلف پروژه در سازمان‌های پروژه محور است که صنایع مختلف نفت، گاز و پتروشیمی، معدنی، عمرانی، مخابراتی، آب، فناوری اطلاعات، تحقیقاتی و بسیاری از سازمان‌های هلدینگی، کارفرمایی و پیمانکاری می‌توانند برای مدیریت پروژه‌های خود از این سامانه که نرم‌افزاری بومی‌ و دانش بنیان است، استفاده کنند. بهره‌مندی از این نرم‌افزار سازمان‌ها و شرکت‌ها را قادر می‌سازد در کمترین زمان به بیشترین اطلاعات پالایش شده از پروژه‌های خود دست یابند.


شرکت دانش بنیان نام آوران فناوری اطلاعات پرنیا
«نرم‌افزار تیکتینگ هلپیکال» نیز محصول این شرکت است که در نمایشگاه تلکام 1400 ارائه می‌شود. نرم‌افزارهای تیکتینگ (Ticketing) یا Helpdesk نقش بسزایی را در ثبت، رسیدگی، نظارت و مدیریت انواع درخواست‌های درون سازمانی و برون سازمانی ایفا می‌کنند. هلپیکال (Helpical) یکی از محصولات دانش بنیان کاملاً بومی ‌و مطرح در این دسته از نرم‌افزارها است که از سال 1396 تاکنون در بسیاری از سازمان‌ها، مراکز دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی کشور مورد استفاده قرار گرفته است. از این نرم افزار می‌توان در کاربردهای متنوعی نظیر پشتیبانی آنلاین، رسیدگی به شکایات و پیشنهادات و گردش کار استفاده کرد.


شرکت دانش بنیان داده پردازی نیلرام مانا
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه تلکام 1400 شامل «داده‌پردازی نیلرام» است  که مشتمل بر نرم‌افزار‌های حوزه، مدیریت مالی، مدیریت فروش و بازرگانی، مدیریت اداری و منابع انسانی، مهندسی صنایع، مدیریت مدیریت کیفیت، حسابداری صنعتی، مدیریت تامین داخلی و خارجی، مدیریت فنی و مهندسی و مدیریت استراتژیک است.


شرکت دانش بنیان توسعه اندیشه خبره تهران 
این شرکت نیز با محصول «سامانه ابری دستیار هوشمند(ساده)» در نمایشگاه تلکام حضور دارد. این سامانه به منظور تعامل هوشمند با مخاطب مورد استفاده قرار می‌گیرد و نحوه ایجاد و طراحی سناریو‌های ارتباطی در آن به صورت طراحی دیاگرام و نقشه‌های ساده است و از نظر فنی، گستره وسیعی از تکنولوژی‌ها را پشتیبانی کرده و قابلیت اتصال و استفاده از تمامی ‌سرویس‌های خارجی (پیامک، اپلیکیشن، تلگرام و ...) و کاربردهایی نظیر پیاده‌سازی فرآیند بازرسی و ممیزی، سامانه نظرسنجی و یا حتی یک باشگاه مشتریان کامل را تنها با صرف یک روز زمان دارد.


شرکت دانش بنیان توسعه فناوری هوشمند کیان ایرانیان
محصول «پیام‌رسان آیگپ» از دیگر محصولات ارائه شده در نمایشگاه تلکام است که توسط این شرکت عرضه شده است. این محصول اولین و تنها پیام‌رسان متن ‌باز در ایران و خاورمیانه است و کاربران در تمامی ‌سیستم‌های عامل ویندوز، اندروید، لینوکس، مک و آیفون می‌توانند از آن استفاده کنند. آیگپ، فضای ابری نامحدودی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند هرگونه فایل، تصویر، فیلم و... را در آن ذخیره کنند. این پیام‌رسان به عنوان امن‌ترین پیام‌رسان متن‌ باز ایرانی به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا با یکدیگر به تبادل پیام‌های متنی، عکس، ویدیو، موسیقی و … بپردازند و با استفاده از استیکر فضای گفتگو را متنوع کنند.

شرکت دانش بنیان سامانه‌های دما نور انرژی سدنا
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون «تبلت TN618 سدنا» است. این تبلت مجهز به سیستم‌ عامل اندروید ۱۰ است. صفحه نمایش ۸ اینچ FHD با پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای و حافظه داخلی ۳۲ گیگا بایت، در کنار وزن کم، باتری mAh5100، سایر ویژگی‌ها و قیمت بسیار مناسب آن منجر شده این محصول کیفیت بالاتر، عملکرد بهتر و ویژگی‌های متمایزی در مقایسه با تبلت‌های مشابه داشته باشد.


شرکت دانش بنیان پیش فناوران نور پروژه آرتا
«بازتاب سنج نوری حوزه زمان» نیز محصول این شرکت برای عرضه در پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه تلکام است. این محصول دستگاه بازتاب‌سنج نوری حوزه زمان (OTDR) از دستگاه‌های مهم و با تکنولوژی پیشرفته است که در صنعت مخابرات جهت نصب و بازرسی شبکه‌های مبتنی بر فیبر نوری به‌کار می‌رود. OTDR ساخت شرکت نور پژوه آرتا به دلیل وزن سبک و ابعاد مناسب و همچنین سازگاری با تبلت و تلفن‌های هوشمند، تست آسان شبکه مبتنی بر فیبر نوری را میسر ساخته است. این دستگاه دارای یک رابط کاربری پیشرفته با امکانات وسیع است که قابلیت تست خودکار، ابزارهای گرافیکی پرکاربرد، ذخیره‌سازی در فرمت استاندارد sor را داراست.


شرکت دانش بنیان بهینه پردازش سپهر پارس 
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون «شبکه سوئیچ  Mediation» است. ویژگی این محصول، ارائه راهکار یکپارچه و جامع فرآیند مالی و فنی صورت حساب و خدمات مشترکین BSS، راهکار متمرکز و نوین MCBS در صنعت Telecom و راهکار فرآیند جمع‌آوری و پردازش داده است.


شرکت دانش بنیان طرح و پردازش غدیر
«احراز هویت غیرحضوری» نیز دیگر محصول ارائه شده این شرکت دانش بنیان در پاویون نمایشگاه تلکام است.  این محصول از راهکار هوشمند در راستای تحقق تحول دیجیتال و خدمات الکترونیک، احراز هویت بیومتریکی کارآمد برای ارائه خدمات غیرحضوری، بکارگیری فناوری منحصربه‌فرد و بومی ‌تشخیص زنده بودن و تطبیق تصویر چهره، بکارگیری مدل شبکه عصبی عمیق بومی ‌برای اخذ و پردازش گفتار مبتنی بر هوش مصنوعی و از پنل مدیریتی و داشبورد گزارش‌ساز منطبق بر نیاز مشتری برخوردار است.


شرکت دانش بنیان مهندسی بهینه ایران
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون «نرم‌افزار جامع برنامه‌ریزی منابع سازمان» است. این نرم‌افزار با هدف يكپارچگي اطلاعات و فرآیندهای سازمان و ارائه گزارش‌های تصمیم‌ساز مدیریتی طراحی شده و پنج حوزه فرآیندی مدیریت منابع مالی (FRM)، مدیریت سرمایه انسانی (HCM)، مدیریت زنجیره تامین (SCM)، مدیریت چرخه عمر محصول (PLM) و مدیریت فروش و ارتباط با مشتری (CRM) را تحت پوشش قرار می‌دهد.


شرکت دانش بنیان مهندسی فناوران پرتوکام آسیا
دیگر محصول ارائه شده در پاویون شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه تلکام «بستر رادیو نرم‌افزاری جامع بومی‌ مبتنی بر درایور USRP UHD» است که توسط این شرکت دانش بنیان عرضه شده است. این بستر مبتنی بر پرکاربردترين سخت‌افزارهای SDR دنیا با نام USRP و غني‌ترين بسته نرم‌افزاري با نام GNU Radio توسعه داده شده که بکارگيري آن در طراحی و ساخت تجهیزات مخابراتی موجب کاهش چشمگير زمان ارائه محصول و هزينه تمام شده می‌شود. این شرکت اولین و تنها شرکت داخلی است که موفق به بومی‌سازی کامل این بستر شده است. تاکنون چندین سخت‌افزار بومی ‌با مشخصات فنی بالا و قابلیت عملکرد در شرایط استاندارد MIL-STD-810G جهت استفاده در پروژه‌هاي صنعتي با مشخصات فني و ساختار و ابعاد مورد نیاز توليد شده‌اند.


شرکت دانش بنیان دانش و فناوری بامداد
محصول ارائه شده این شرکت در پاویون شامل «نیمکت‌آنلاین (LMS)» است که یک محصول بومی ‌است که ضمن پشتیبانی از سازمان‌های آموزشی، دپارتمان‌های علمی، انواع فرمت‌های محتوا (از جمله کلاس آنلاین، ویدئو، متن، تکلیف، فوروم و ...)، آزمون و گواهینامه دیجیتال، به مدرسین اجازه می‌دهد، ترکیب متنوعی از فرصت‌های یادگیری را در قالب «تجربه‌های آموزشی» یا Learning Objects در قالب تقویم آموزشی سازمان داده و به مخاطبین ارائه کنند و گستره وسیعی از گزارش‌های آموزشی را در اختیار مدیران آموزش قرار می‌دهد.


شرکت دانش بنیان پرتو تاپ رایان
«سامانه هواشناسی مبتنی بر اینترنت اشیا و هوش مصنوعی» محصول ارائه شده این شرکت در پاویون نمایشگاه تلکام است. این سامانه، ایستگاه هواشناسی IoT ، اطلاعات هواشناسی شامل دما، رطوبت هوا و خاک، شدت تابش خورشید، میزان بارندگی، جهت و سرعت باد را به‌صورت پیوسته پایش و ذخیره کرده و به‌صورت بیسیم از طریق اینترنت به سرور ارسال می‌کند. همچنین این داده‌ها از طریق LCD نصب شده روی محصول نیز قابل نمایش است. از این دستگاه جهت جمع‌آوری داده‌های هواشناسی و پیش‌بینی دقیق آب و هوایی در مصارف عمومی‌ و کشاورزی در قالب Micro Climate  استفاده می‌شود.


شرکت دانش بنیان سپیتام سازه پویا
این شرکت نیز با محصول «سوئیچ صنعتی 14/8/6 پورت گیگابیت مدیریتی» در نمایشگاه تلکام 1400 حاضر است. این محصول یک POE سوئیچ صنعتی ۸/۴ پورت بوده که دارای ۴/۲ پورت آپلینک SFP با سرعت بالای ۱Gbps و دو پورت آپلینک شبکه گیگ است. یکی از ویژگی‌های مثبت این محصول علاوه بر ظرفیت و پهنای باند بالا، تضمین حفظ داده در کلیه شرایط است. سوئیچ Sepitam-PI۶۰۸G-QFDGM این اطمینان را به ما می‌دهد که در توپولوژی رینگ با استفاده از استاندارد پیشرفته (8032  ERPS (ITU-T G حفاظت از داده‌ها به نحوی انجام شود که در صورت قطع سه نقطه از شبکه، داده‌ها ظرف کمتر از ۲۰ میلی ثانیه احیا شوند.


شرکت دانش بنیان مهندسی طرح و توسعه پردیس افق
آخرین محصول ارائه شده در پاویون شرکت‌های دانش بنیان در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی(تلکام 1400) «دکل مخابراتی پرتابل» است. این دکل یک سازه کامپوزیتی است که با استفاده از تکنولوژی دوپایدار (bi-stable) ساخته شده است. با استفاده از این سازه مقاوم می‌توان انواع تجهیزات مخابراتی و آنتن‌ها، دوربین، پروژکتور و.. را در زمان کمتر از ۵ دقیقه در ارتفاع تا ۹ متر نصب کرد. شفافیت رادیویی بدنه دکل، مقاومت در برابر باد ۹۰ کیلومتر بر ساعت، حمل دکل در یک کوله پشتی، نصب دکل توسط دو نفر، عدم نیاز به زیرسازی و آماده‌سازی محل نصب از ویژگی‌های این محصول است.