ناشر منبع

null گزارش رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی
15:49

گزارش رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی

  • مقدمه:

    

در جهان امروز نوآوری به همه صنایع نفوذ کرده ‌است. از آن‌جا که کسب‌وکارها و مصرف‌کنندگان به فناوری‌های جدید اقبال زیادی نشان می‌دهند، آن دسته از صنایعی که بتوانند سریع‌تر مهارت‌های خودشان را با نوآوری‌های روز دنیا مطابقت دهند، در بازار رقابتی پیروز خواهند بود. صنایع فعال در حوزه صنعت غذایی همواره جزء صنایع مدرنی بوده‌اند که از فناوری‌های روز و نوآوری‌ها استقبال کرده و سعی نموده‌اند به کمک آن‌ها بازدهی خود را بالا ببرند، اما به‌رغم تلاش‌های بسیاری که صورت گرفته، بسیاری از صنایع غذایی هنوز راه درازی دارند تا بتوانند تمامی انتظارات مشتریان خود را برآورده کنند.

کشف مسئله‌های موجود در صنعت غذایی و یافتن راه‌های خلاقانه‌ای که منجر به بهبود کیفیت و محصولات جدید در این صنعت شود، اتفاقی است که از دل همکاری نزدیک فعالان غذایی بیرون می‌آید.

ازاین‌رو با نگاه به ظرفیت عظیم موجود در شرکت­های دانش­بنیان و فناور فعال در زنجیره صنعت غذایی، صندوق نوآوری و شکوفایی بر آن شد تا با همکاری برخی از صنایع بزرگ و تأثیرگذار در صنعت غذایی­ کشور، فرایند تبادل فناوری در این صنعت را مدنظر داشته باشد که هدف اصلی آن اتصال بازیگران اصلی حوزه غذایی به شرکت­های فناور و دانش­بنیان و بهره­گیری از توانمندی این شرکت­ها برای رفع نیازهای فناورانه صنعت غذایی کشور بود.
 

  • صنایع همکار صندوق نوآوری و شکوفایی در برگزاری رویداد:


     

 

 

 

 

 

  • فرآیند برگزاری رویداد:

طراحی محتوای رویداد:


 

فراخوان، اطلاع‌رسانی و تبلیغات

  • طراحی پوستر (اطلاع­رسانی)

  • ارسال چند نوبت پیامک انبوه (به بانک­های اطلاعاتی صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگزاری بومرنگ)

  • ارتباط تلفنی و اینترنتی با مخاطبان هدف

  • اطلاع‌رسانی از طریق وبسایت inif.ir و کانال­های مرتبط صندوق

  • تبلیغات در کانال­ها و گروه­های مرتبط در شبکه­های اجتماعی پرمخاطب

شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌های همسو با موضوع رویداد

 

  • تشریح و معرفی نیازهای صنایع متقاضی:

با هدف معرفی نیازهای فناورانه گروه صنعتی نامی نیک نهاد (سه‌ نان)، صنایع غذایی ماستر فوده، مجتمع صنایع غذایی میهن و صنایع شیر ایران (پگاه)، 4 سمینار برگزار شد و نمایندگان این صنایع نیازهای خود را برای مخاطبان تشریح نمودند. درمجموع بیش از 200 مخاطب در این سمینارها مشارکت نمودند.

 

  • برگزاری جلسات B2B حضوری (24 مذاکره در 1 روز):

 

 

 

 

 

 

برگزاری رویداد (مراسم افتتاحیه):

 

دکتر محمدصادق خیاطیان؛

  • ریاست صندوق نوآوری و شکوفایی
  • دکتر سیاوش ملکی­فر؛

  • معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی
  • آقای مهندس فوزی

  • قائم مقام گروه صنایع غذایی نامی نو و مدیرعامل به روز رسان
  • دکتر مهدی امینی؛

  • نائب رئیس گروه صنعتی زر
  • مهندس عطیفه

  • مدیرعامل شرکت تکوین آزمایش پارسه

  • برگزاری رویداد (بخش نمایشگاهی):

در بخش نمایشگاهی این رویداد مجموعاً 63 مجموعه فعال در صنعت غذایی شامل؛ 58 شرکت دانش­بنیان، فناور و استارت‌آپ منتخب، 6 صنعت بزرگ فعال غذایی مستقر شدند و خدمات و توانمندی­های خود را به بازدیدکنندگان معرفی نمودند

 

  • برگزاری رویداد (جلسات مذاکره تکمیلی):

با توجه به درخواست شرکت­های دانش­بنیان و همین‌طور برخی از سازمان­های متقاضی در حاشیه رویداد شرایط مذاکره تکمیلی طرفین فراهم گردید.

  • برگزاری رویداد (آمار و دستاوردها):

  • تشریح 11 نیاز فناورانه صنعت غذایی

  • برگزاری 4 سمینار برای تشریح نیازهای فناورانه 4 نهاد متقاضی به مخاطبان

  • اعلام آمادگی 11 شرکت دانش­بنیان و فناور برای رفع نیاز تشریح شده در سمینارها

  • 8 شرکت دانش‌بنیان

  • 3 شرکت غیر دانش‌بنیان

  • برگزاری مجموعاً 24 جلسه حضوری B2B بین صنایع متقاضی و شرکت­های دانش­بنیان و فناور

  • انتخاب 58 شرکت دانش‌بنیان، فناور و استقرار در بخش نمایشگاهی (38 شرکت دانش­بنیان و 20 شرکت غیر دانش‌بنیان)

  • انعقاد 16 تفاهم­نامه همکاری در روز رویداد

 

  • برگزاری رویداد (گزارش تصویری):