گزارش رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی - پورتال توانمند سازی
گزارش رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی
-
مقدمه:
در جهان امروز نوآوری به همه صنایع نفوذ کرده است. از آنجا که کسبوکارها و مصرفکنندگان به فناوریهای جدید اقبال زیادی نشان میدهند، آن دسته از صنایعی که بتوانند سریعتر مهارتهای خودشان را با نوآوریهای روز دنیا مطابقت دهند، در بازار رقابتی پیروز خواهند بود. صنایع فعال در حوزه صنعت غذایی همواره جزء صنایع مدرنی بودهاند که از فناوریهای روز و نوآوریها استقبال کرده و سعی نمودهاند به کمک آنها بازدهی خود را بالا ببرند، اما بهرغم تلاشهای بسیاری که صورت گرفته، بسیاری از صنایع غذایی هنوز راه درازی دارند تا بتوانند تمامی انتظارات مشتریان خود را برآورده کنند.
کشف مسئلههای موجود در صنعت غذایی و یافتن راههای خلاقانهای که منجر به بهبود کیفیت و محصولات جدید در این صنعت شود، اتفاقی است که از دل همکاری نزدیک فعالان غذایی بیرون میآید.
ازاینرو با نگاه به ظرفیت عظیم موجود در شرکتهای دانشبنیان و فناور فعال در زنجیره صنعت غذایی، صندوق نوآوری و شکوفایی بر آن شد تا با همکاری برخی از صنایع بزرگ و تأثیرگذار در صنعت غذایی کشور، فرایند تبادل فناوری در این صنعت را مدنظر داشته باشد که هدف اصلی آن اتصال بازیگران اصلی حوزه غذایی به شرکتهای فناور و دانشبنیان و بهرهگیری از توانمندی این شرکتها برای رفع نیازهای فناورانه صنعت غذایی کشور بود.
-
صنایع همکار صندوق نوآوری و شکوفایی در برگزاری رویداد:
-
فرآیند برگزاری رویداد:
طراحی محتوای رویداد:
فراخوان، اطلاعرسانی و تبلیغات
-
طراحی پوستر (اطلاعرسانی)
-
ارسال چند نوبت پیامک انبوه (به بانکهای اطلاعاتی صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگزاری بومرنگ)
-
ارتباط تلفنی و اینترنتی با مخاطبان هدف
-
اطلاعرسانی از طریق وبسایت inif.ir و کانالهای مرتبط صندوق
-
تبلیغات در کانالها و گروههای مرتبط در شبکههای اجتماعی پرمخاطب
شناسایی شرکتهای دانشبنیان، فناور و استارتآپهای همسو با موضوع رویداد
- تشریح و معرفی نیازهای صنایع متقاضی:
با هدف معرفی نیازهای فناورانه گروه صنعتی نامی نیک نهاد (سه نان)، صنایع غذایی ماستر فوده، مجتمع صنایع غذایی میهن و صنایع شیر ایران (پگاه)، 4 سمینار برگزار شد و نمایندگان این صنایع نیازهای خود را برای مخاطبان تشریح نمودند. درمجموع بیش از 200 مخاطب در این سمینارها مشارکت نمودند.
- برگزاری جلسات B2B حضوری (24 مذاکره در 1 روز):
برگزاری رویداد (مراسم افتتاحیه):
دکتر محمدصادق خیاطیان؛
- ریاست صندوق نوآوری و شکوفایی
-
دکتر سیاوش ملکیفر؛
- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی
-
آقای مهندس فوزی
- قائم مقام گروه صنایع غذایی نامی نو و مدیرعامل به روز رسان
-
دکتر مهدی امینی؛
- نائب رئیس گروه صنعتی زر
-
مهندس عطیفه
- مدیرعامل شرکت تکوین آزمایش پارسه
- برگزاری رویداد (بخش نمایشگاهی):
در بخش نمایشگاهی این رویداد مجموعاً 63 مجموعه فعال در صنعت غذایی شامل؛ 58 شرکت دانشبنیان، فناور و استارتآپ منتخب، 6 صنعت بزرگ فعال غذایی مستقر شدند و خدمات و توانمندیهای خود را به بازدیدکنندگان معرفی نمودند
-
برگزاری رویداد (جلسات مذاکره تکمیلی):
با توجه به درخواست شرکتهای دانشبنیان و همینطور برخی از سازمانهای متقاضی در حاشیه رویداد شرایط مذاکره تکمیلی طرفین فراهم گردید.
- برگزاری رویداد (آمار و دستاوردها):
-
تشریح 11 نیاز فناورانه صنعت غذایی
-
برگزاری 4 سمینار برای تشریح نیازهای فناورانه 4 نهاد متقاضی به مخاطبان
-
اعلام آمادگی 11 شرکت دانشبنیان و فناور برای رفع نیاز تشریح شده در سمینارها
-
8 شرکت دانشبنیان
-
3 شرکت غیر دانشبنیان
-
برگزاری مجموعاً 24 جلسه حضوری B2B بین صنایع متقاضی و شرکتهای دانشبنیان و فناور
-
انتخاب 58 شرکت دانشبنیان، فناور و استقرار در بخش نمایشگاهی (38 شرکت دانشبنیان و 20 شرکت غیر دانشبنیان)
-
انعقاد 16 تفاهمنامه همکاری در روز رویداد
- برگزاری رویداد (گزارش تصویری):